Скарга на "Хвилину мовчання": мешканець Рівненщини звертався до поліції через підробку підпису

Ілюстративне фото, Волинські новини

У рівненських фейсбук-спільнотах та Телеграм-каналах активно поширювали фото звернення мешканця Рівненщини до Управління культури та туризму щодо проведення церемоній вшанування воїнів. Зокрема, чоловік нібито нарікає на те, що захід "Хвилина мовчання" заважає йому пересуватися містом, а при зустрічі кортежів "На щиті" людей "змушують ставати на коліна".

Користувачі соцмереж обурилися такій заяві, а ЗМІ підхопили фото заяви, що створило чималий резонанс. Втім, як виявилося, держустанови не вперше отримують звернення від даного громадянина, хоча він стверджує, що їх не писав. З цього приводу чоловік навіть звертався до поліції, що підтвердили у пресслужбі ГУНП Рівненщини.

У поліції журналістам "Рівне Медіа" повідомили, що даний громадянин звертався до них із заявою про підробку документів. Зокрема, чоловік зазначив, що невідома особа підробила його підпис та скерувала запит до держустанови, у якому міститься неправдива інформація.

Варто зауважити, що дана заява до поліції стосувалася не скандальної скарги на "Хвилину мовчання", а  іншого звернення. Тобто, подібні заяви від імені громадянина держустанови отримували не один раз.

Наразі у Рівненському районному управлінні поліції розслідують кримінальне провадження за ст. 358 ККУ (підробка документів).

 

Читайте також