Стало відомо, кого Карауш призначив керувати "Рівнеоблводоканалом"

Голова Рівненської облради Андрій Карауш призначив в.о. директора КП "Рівнеоблводоканал". Ним став головний інженер цього підприємства Андрій Грухаль. 

Про це йдеться у відповідному розпорядженні голови облради. 

- Покласти виконання обов’язків директора Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал» з 15 серпня 2022 року на Грухаль Андрія Олександровича – головного інженера цього підприємства., - йдеться у розпорядженні. 

Андрій Грухаль народився 18 травня 1987 році у смт. Квасилів Рівненського району Рівненської області. 

У 2004 році закінчив гімназію м. Здолбунів, де здобував атестат про повну загальну середню освіту. З 2004-2010 рік навчався у Національному університеті водного господарства та природокористування за спеціальністю "Теплогазопостачання та вентиляція".

Із травня 2010 року по грудень 2018 року працював у ТОВ «Рівнетеплоенерго на посадах інженера відділу реалізації теплової енергії, провідного інженера виробничого-технічного відділу, начальника виробничого-технічного відділу, а з липня 2016 - року першого заступника директора. У грудні 2018 року звільнився з ТОВ «Рівнетеплоенерго» за згодою сторін. Із січня 2019 працює на посаді головного інженера РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал». 

Нагадаємо, Андрія Карауша на черговій сесії облради 12 серпня обрали новим головою обласної ради. 

Читайте також