Ця п`ятірка знаків Зодіаку розбагатіє в другій половині літа

фото - ілюстративне/відкриті джерела

У другій половині літа представників 5 знаків зодіаку очікує справжнісінький фінансовий прорив.

Телець

Перші півроку були для Тельців важкими: витрати явно перевищують дохід, безглузді витрати, любителі погуляти за рахунок щедрого і безвідмовного Тельця, непередбачені витрати та інші приводи розлучитися з енною сумою.

Але до середини літа зірки над ними зглянуться: матеріальне становище Тельців стабілізується, і вони неждано-негадано збагатяться. Головне, уникати необдуманих витрат, як і любителів гульнути за чужий рахунок, і тоді гроші не переведуться.

Рак

Поліпшення матеріального становища Раків буде помітно вже в липні. А нові можливості дозволять їм вийти на новий рівень і стрімко, буквально відразу збагатитися.

Але слід пам'ятати: тим Ракам, які будуть сидіти склавши руки, про швидке збагачення можна тільки мріяти.

Не виключені заздрість оточуючих і наявність «доброзичливців» серед ділових партнерів. Нічого не поробиш, витрати несподіваного збагачення. Але якщо Раки проявлять обережність і розбірливість у виборі партнерів (зрозуміло, ділових), на їх фінансовому благополуччі це не відіб'ється.

Лев

Відпочивши на славу на початку літа, Леви з новими силами візьмуться за роботу. А в середині літа вони стануть володарями досить значної грошової суми, якої вистачить не на один місяць. Отримані кошти дозволять Левам втілити мрію в реальність: злітати на модний курорт, купити те, про що вони мріяли і т. д.

Але недоброзичливці знайдуться і у Левів. Тому за багатства, зароблені з такими труднощами, доведеться поборотися не на життя, а на смерть. І добре б виробити стратегію - вороги налаштовані рішуче.

Діва

Незважаючи на неминучі витрати протягом усього півріччя, у другій половині літа матеріальне становище Дів істотно покращиться. Причому, відбудеться це так швидко, що Діви не відразу усвідомлять: вони багаті! Насправді вся справа в регулярних фінансових надходженнях, але яких!

Астрологи, та й фінансові експерти рекомендують Дівам вкласти гроші в нерухомість. А втілення в життя всіх ідей забезпечить їм безбідне життя на кілька років вперед.

Козеріг

Друга половина літа стане для Козерогів вдалим періодом у фінансовому плані. Вони виграють або зароблять велику суму грошей, а хтось знайде багатого і щедрого спонсора. Але мало отримати, адже втримати куди важливіше. Над цим і варто замислитися.

Як і Дівам, Козерогам рекомендується вкластися в нерухомість. Крім того, їм не слід ризикувати з великими фінансовими вкладеннями. А ось вміння аналізувати свої дії допоможе Козерогам багаторазово примножити достаток.

Гроші - вода, але це справедливо лише частково: все залежить від того, в чиї руки вони потрапили. Розпоряджаючись коштами раціонально, можна з чистою совістю сподіватися, що гроші будуть завжди.

Джерело: Медіа-Полісся

Читайте також