У депутатів Рівненської облради Ковальчука та Сайчука поки не забрали мандати

Фото - UA:Рівне

На засіданні ОВК депутатів облради Володимира Ковальчука та Андрія Сайчука не позбавили мандатів, пише UA: Рівне.

Це засідання – черговий етап процедури відкликання. Члени ОВК підтвердили правильність зібраних підписів та погодили розгляд відкликання депутатів центральним органом Радикальної партії.

Тепер протокол засідання ОВК мають відправити до центрального органу Радикальної партії. А той потім може звернутися про відкликання до Центральної виборчої комісії.

Тим часом, учора увечері нардеп від Радикальної партії Андрій Лозовий у себе на сторінці у Facebook написав, що депутатів облради уже позбавили майдатів. Цитуємо: «щойно Рівненська ОВК позбавила мандатів депутатів обласної ради двох тушок, які зрадили Радикальну партію Олег Ляшко. попри спроби зриву засідання та інші провокації, 10 з 18 голосів - ЗА. справедливість є, за неї варто боротися».

Нагадаємо, 7 жовтня збори виборців Радикальної партії Олега Ляшка прийняли рішення розпочати процедуру відкликання мандатів депутатів Рівненської обласної ради Андрія Сайчука та Володимира Ковальчука.

За словами представника Комітету виборців Святослава Дубова, подібна процедура щодо депутатів облради на Рівненщині ініційована вперше. До слова, Володимир Ковальчук і Андрій Сайчук, з "Радикальної партії" та однойменної фракції в обласній раді вийшли 12-го вересня.

Читайте також