У двох ОТГ на Рівненщині можуть бути перевибори

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

22 грудня відбулись вибори у дев’яти об’єднаних територіальних громадах на Рівненщині. Участь у них взяли понад 23 тисячі виборців. Як зазначив заступник голови обласної виборчої комісії, консультант з правових питань Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ Василь Курилас, у двох ОТг можуть бути перевибори:

«Вибори в ОТГ – відбулись. Цей процес відбувався, на диво, без значних порушень. Тобто, не було зафіксовано значних порушень, які б впливали на волевиявлення громадян. Усі дільничні виборчі комісії без винятку здали протоколи із мокрими печатками, відбувається узагальнення результатів. Скажу, що попередньо вже є переможці на всіх дев’яти виборчих округах загальнотериторіальних, - каже Василь Курилас. - Скоріше за все будуть призначені повторні вибори на третю неділю із дня виборів у зв’язку із тим, що по два кандидати у Великоомелянській і Рафалівській ОТГ набрали однакову кількість голосів».

Читайте також: Які громади Рівненщини на виборах були найактивнішими? та Оприлюднили попередні результати переможців на посади голів ОТГ на Рівненщині

 

Читайте також