У громаді на Рівненщині відкриють пам`ятні дошки на честь трьох полеглих Воїнів

24 травня в Костопільській громаді відкриють три меморіальні дошки на честь полеглих військовослужбовців.

Про це повідомили в Костопільській міськраді.

У Костополі відкриють дошку в пам'ять про Олександра Ткача. Розмістили її на стіні будинку полеглого військового (Василя Сухомлинського, 28). Саме тут чоловік народився, зростав, ходив до школи, провів усе своє дитинство та юність.

Початок відкриття - о 09:30.

Під час повномасштабного вторгнення Олександр Ткач обіймав посаду стрільця-помічника гранатометника в 1-му аеромобільному батальйоні. Брав участь у звільненні Херсонської та Донецької областях. Указом Президента України посмертно нагороджений орденом «За Мужність» ІІІ ступеня.

У Малому Мидську відкриють пам'ятні дошки на честь Олександра Сирочука й Олександра Дідіва. Захід розпочнеться о 12:30 на подвір'ї Маломидського ліцею.

Олександр Сидорчук загинув 26 травня 2023 року. Це сталося поблизу Бахмута на Донеччині. Чоловікові було 39 років. Він мав щире та добре серце, яке безмежно любило рідних, людей, Україну.

Олександр Дідів загинув 28 квітня 2022 року поблизу с. Протопопівка Харківської області. Чуйний батько й чоловік, талановита людина й патріот, справжній український господар – саме так про героя відгукуються всі знайомі.

Читайте також