У Костополі посилять контроль за стихійною торгівлею

Фото - Підслухано у Костополі

Костопільський район увійшов до переліку територій, які віднесено до "червоної" зони з 17 серпня. Також до цього списку на Рівненщині входить Рівненський район та місто Дубно.

У мережі з'явилось відео стихійної торгівлі на одній із вулиць Костополя. Ролик демонструє ігнорування торговцями маскового режиму та соціальної дистанції. 

Перший заступник голови РОДА Сергій Подолін прокоментував ситуацію зі стихійною торгівлею у місті.

"Що стосується території Костополя, я спілкувався з головою Костопільської адміністрації. Там дійсно є зауваження по роботі стихійного ринку, який повинна контролювати міська влада. Я думаю, що ми після 17 числа посилимо контроль над цією територією, в тому числі і у місті Костопіль. Станом на сьогодні складено 4 протоколи про порушення. Я не хотів би, щоб кількість таких протоколів збільшувалась", - повідомив пан Подолін.

За його словами, у інтересах обласної влади, щоб працювала економіка та щоб люди могли вільно пересуватись. Однак, за останні два з половиною місяці цифри говорять про інше.

"7800 випадків за 2,5 місяці, а за попередні два було всього дві тисячі. Якщо ми не будемо встановлювати жорсткі обмеження в тих територіях, де хворіють і масово інфікуються коронавірусом наші громадяни, то і надалі будемо бачити динаміку росту. Це не потрібно ні громадянам, ні підприємцям, ні всім тим, хто живе на території того чи іншого району", - зазначив чиновник.

Читайте також