У Львові водій під "кайфом" намагався відкупитися від поліції мангалом

У ніч на вівторок, 14 червня, львівські патрульні затримали водія Citroёn Jumpy, виявивши, що той перебуває за кермом у стані накотичного сп`яніння. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

Так, близько опівноочі автомобіль зупинили за порушення правил дорожнього руху на вулиці Городоцькій. Під час перевірки документів, патрульні помітили, що водій перебуває у стані наркотичного сп'яніння. 38-річний чоловік погодився пройти тест на наявність наркотиків у крові, але той виявився позитивним. 

Тоді чоловік спробував відкупитися від поліцейських грошима, зазначивши, що його дружина привезе суму, яку вони назвуть. Коли ті відмовились і попередили про покарання за пропозицію хабаря, "спокушати" поліцейських вирішив товариш керманича. Він запропонував правоохоронцям суму в 3 тисячі гривень та мангал. Особливо наголошував, що мангал нині коштує 10 тисяч гривень. 

Відтак обидвом чоловікам тепер загрожує кримінальна відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі. Їм загрожує штраф до 12750 грн або максимально – до чотирьох років позбавлення волі.
 

Читайте також