У пріоритеті - якість і довговічність: де вигідно придбати змішувачі та сантехніку для дому?

Фото з відкритих джерел

Запорукою надійного і стильного ремонту є якісні матеріали, аксесуари та техніка для дому. Вдало підібравши ці складові можна легко створити свій затишний куточок. У процесі будівництва будинку чи ремонту квартири варто пам’ятати, що важливу роль відіграє правильно підібрана https://vencon.ua/ua/catalog/santehnika. І тут власники помешкань постають перед вибором: один раз відповідально підійти до вибору сантехнічних виробів чи у майбутньому досить часто викликати додому майстрів. Звісно, краще обрати перший варіант.

Широкий асортимент сантехнічного обладнання пропонує магазин техніки «Vencon» - придбати товари можна як онлайн, так і в офлайн магазинах у Києві. Від класичного до інноваційного - тут ви знайдете все для створення ідеального простору в своєму домі.

Що пропонує онлайн-магазин техніки «Венком»

У магазині представлені понад 900 світових брендів, зокрема, Atlantic, Bosch, Electrolux, Gree, Cooper Hunter, Impress, Midea, Vents, Ajax та інші. Тут ви знайдете:

  • Душові кабіни;
  • Змішувачі;
  • Раковини (умивальники);
  • Двері та перегородки для душових кабін;
  • Ванни, декоративні панелі до них;
  • Кухонні мийки;
  • Подрібнювачі відходів;
  • Сантехніку для туалету;
  • Меблі для ванної;
  • Аксесуари для ванної і туалету тощо.

Також у магазині представлений широкий вибір інженерної сантехніки, електричних насосів, мотопомп, розширювальних баків і елементів для каналізації.

У магазині побутової техніки для дому «Венкон» можна купити змішувач для різного призначення. У каталозі – майже 9 тисяч позицій на всі випадки життя.

Як обирати змішувач, аби потрапити у десятку?

Змішувач регулює температуру і тиск подачі води. Класифікація і кількість типів цього виду сантехніки дуже широка. У першу чергу важливо визначити, для яких потреб і в яку частину помешкання вам потрібен змішувач.

Цільове призначення:

- для ванної: зазвичай обирають кран із лійкою для душу, обладнаний спеціальним перемикачем. Можна обрати душову систему (у комплект входить кілька сантехнічних приладів, як-от змішувач, душова лійка і шланг) або набір змішувачів (два - для ванної і один для кухні). Краще обирати невисокі, аби не провокувати надмірне розбризкування води;

- для душової кабіни: переважно зупиняються на змішувачах, які монтуються в стіну. Це вважається більш естетичним і займає менше місця. Також часто можна зустріти змішувачі з термостатом, які підтримують постійну температуру води, заздалегідь зазначену користувачем;

- для раковини (умивальника): у цьому випадку змішувач обирають опираючись на модель раковини. Змішувач зазвичай кріпиться на рукомийник;

- для кухні: переважно вибір падає на високі змішувачі, останні кілька років особливо популярні з додатковим шлангом для зручного миття посуду чи раковини;

- для біде: у такому випадку обирають ручну лійку на шлангу, яка має кнопку включення.

Також звертайте увагу на додаткові особливості змішувачів, відтінок, який пасуватиме до вашої ванної кімнати та тип виливу води.

У інтернет-магазині «Vencon» ви точно знайдете ідеальну сантехніку для вашого помешкання зі співвідношенням ціна-якість-довговічність.
 

Читайте також