Які міжкімнатні двері популярні у 2024-му році та де їх придбати у Рівному?

Будинок – місце, де панує затишок і умиротворення. Щоб досягти цього потрібна не лише енергетика господарів, але й смак у виборі таких деталей, як-от міжкімнатні двері, підлогове покриття та аксесуари. Поєднавши гармонійно всі елементи у вас вийде чудова та стильна домівка.

Обираючи двері та покриття підлоги враховуйте, що для дому не підходять варіанти, як для офісу чи магазину. Тож за фаховими консультаціями потрібно звернутись у перевірений магазин дверей в Рівному - Holz. Салон розташований на вулиці Грушевського,16.

У чому переваги салону-магазину Holz у порівнянні з іншими?

  1. Велика площа виставкового залу. Вам не доведеться обирати за каталогами – у магазині представлені більше 100 моделей дверей. Покупець може на власні очі побачити та проінспектувати їх.
  2. У магазині представлено понад 700 варіантів підлогового покриття та аксесуарів до них.
  3. Регулярне поповнення новинками.
  4. Професійні консультанти детально розкажуть про кожен товар та порекомендують варіант, який підходить найкраще.
  5. Повний супровід покупця – від вибору та оформлення до встановлення у Рівному.

Салон Holz співпрацює із провідними вітчизняними та європейськими виробниками, тож тут ви завжди знайдете найновіші моделі дверей та покриття для підлоги. Окрім того, завдяки тісній співпраці, клієнти магазину завжди можуть скористатись знижками, акціями та спеціальними пропозиціями.

ТОП-5 популярних міжкімнатних дверей у 2024-му році

Клієнти магазину Holz у 2024-му році найчастіше обирають такі позиції:

  • Двері Sensa Invisible 01 ґрунтовані прихованого монтажу зовнішнього відкривання. Ця модель універсальна та підійде для будь-якого інтер’єру. Вони виготовлені з алюмінієвого профілю, а кріпляться на приховані петлі. Можна встановлювати без ручок, замінивши їх спеціальним механізмом для відкриття лише натисканням.
  • Двері Grandeco Prime-02 колір білий матовий. Ідеальна та стильна модель, яка підкреслить кожен ремонт. У поєднанні з сучасною фурнітурою – чудовий варіант для помешкання.

  • Двері Grandeco Venus-01 колір білий. Це саме той варіант, де за приємною ціною можна придбати високу якість, адже виробнику вдалося зібрати оптимальні варіанти на українському ринку.
  • Двері Sensa Simple білий мат. Саме білий колір – класика, яка гарно виглядає у кожному інтер’єрі. Дана модель дверей покрита зносостійким італійським лаком, що робить їх менш схильними до механічних пошкоджень, таких як удари, подряпини тощо.
  • Двері Sensa Invisible 02 грунтовані прихованого монтажу внутрішнього відкривання. Обираючи таку модель можете бути певні, що прихованість ручок та петель візуально збільшить простір та створить унікальний стиль. Основною перевагою є те, що двері повністю готові до подальшої обробки: тинькування, фарбування, поклейки шпалер тощо.

Зверніть увагу, що у мережі магазинів Holz у можна придбати не лише двері, але й покриття для підлоги: ламінат, паркетну дошку, масивну дошку, вінілові підлоги, модульні покриття тощо. Також для своїх клієнтів по всій Україні мережа пропонує якісні аксесуари для помешкання: дверні ручки, плінтуси, стопори, накладки, підкладки, засоби для догляду та інші. Придбати або ж переглянути асортимент можна не лише у Рівному, а й у магазинах по всій Україні.

Читайте також