У Рівному депутати зберуться на комісію

фото ілюстративне

22 липня 2019 року, понеділок, о 14:00 год. в каб. 410 (вул. Соборна, 12-А) відбудеться засідання постійної комісії з питань міського господарства (голова постійної комісії Н. Поліщук).

Порядок денний засідання постійної комісії з питань міського господарства:

1. Про надання згоди на передачу дитячих ігрових майданчиків, встановлених на прибудинкових територіях житлових будинків у м. Рівному на утримання та обслуговування. (Сахнюк Я. О. – начальник Управління житлово-комунального господарства)

2. Про надання згоди на передачу зовнішніх інженерних мереж (вводів) централізованого теплопостачання та гарячого водопостачання житлових будинків у м. Рівному. (Сахнюк Я. О. – начальник Управління житлово-комунального господарства)

3. Про надання згоди на передачу на баланс Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку “Дім № 26-Б” дахової котельні на вул. Богоявленській, 26-Б у м. Рівному. (Сахнюк Я. О. – начальник Управління житлово-комунального господарства).

4. Про надання згоди на передачу на баланс Об'єднання співвласників гуртожитку “Фабрична-14” новозбудованих зовнішніх інженерних мереж електропостачання гуртожитку на вул. Фабричній, 14 у м. Рівному. (Сахнюк Я. О. – начальник Управління житлово-комунального господарства)

5. Повторно. Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. Данила Галицького, 5 ЖКП «Галицьке» (на земельній ділянці знаходиться нерухоме майно). (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

6. Повторно. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення ПАТ «Концерн Галнафтогаз» земельної ділянки на вул. Дубенській – Макарова, цільове призначення якої змінюється та затвердження втрат сільськогосподарського виробництва (на земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомого майна). (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин) з виїзду

7. Про затвердження проекту землеустрою, припинення права постійного користування земельною ділянкою, на якій розміщене нерухоме майно на вул. Буковинській, 20-А та передачу її в орнеду гр. Скиданчуку В. М. (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин) 

8. Про заслуховування звіту про роботу ЖК СРБП “Галузеве” за 2017-2018.

9. Різне.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

виконавчого комітету Рівненської міської ради

Читайте також