У Рівному дівчинка монетами зібрала кошти на лікування онкохворої дитини

Маленька рівнянка Ніколь Турай монетами зібрала кошти для онкохворої дитини та принесла до Благодійного фонду "Скарбниця Надія".

"Ця дівчинка збирає монети і раз на кілька місяців приносить на офіс фонду свої скарби.

Вчора Ніколь передала нам через маму черговий пакуночок з монетами та купюрами. Завдяки їй ми закриваємо борг за обстеження нової дівчини з онкоцентру Софії. Дякуємо!!!

Дякуємо батькам та бабусі Oxana Prokopchuk за виховання такої неймовірної дитини", - написала у мережі очільниця БФ "Скарбниця Надії" Мар'яна Рева.

Волонтерка зазначила, що наразі вони збирають кошти для двох дівчаток, у яких діагностували лімфому.

"Взагалі ми зараз рідко пишемо про дітей з онкоцентру. Розуміємо, що потрібна допомога ЗСУ. Але, на жаль, як завжди на великі свята в онкології з'являються нові діти. Ми не можемо зрозуміти цей закон, та кожного року так є. Зараз це дві дівчинки Софії з однаковим діагнозом - лімфома. Перед початком лікування у обох дітей призначено купа аналізів. Деякі з цих аналізів роблять тільки в Києві. Дещо можна передати маршруткою, а ось на ПЕТ-КТ треба їхати. Це гроші на саме обстеження і на дорогу. Вже зібрано кошти на витрати на аналізи першій дитині. Другій Софії треба 8500 гривень", - пише Мар'яна Рева.

Реквізити для допомоги: 

КАРТА фонду «Скарбниця Надії» № 4246 0010 0292 7428

Або

КБ "Приватбанк”
IBAN UA 84 305299 00000 26002010701895
БФ “Скарбниця Надії”
ЄДРПОУ 37685693
Монобанка