У Рівному мунварта перевірятиме "Лебединку": що шукатимуть

Фото ілюстративне

Секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян провів нараду з комунальними службами міста. Під час засідання було обговорено виконані роботи минулого тижня та сплановано завдання на тиждень прийдешній.

"Трест зеленого господарства" проводив обрізку аварійних дерев. Цього тижня заплановано обрізку та видалення таких дерев на вулицях Дубенській, Кн. Острозького, Соборній і Київській. Розпочато ремонт на дитячих майданчиках міста, завезено пісок. Проводиться санітарне прибирання по місту, триває висадка квітів на клумбах.

"Рівнеелектроавтотранс" проводить перевезення пасажирів у штатному режимі. Відбулося очищення опор контактної мережі на вулицях Гетьмана Сагайдачного, Небесної Сотні, Відінській, Данила Галицького, Ст. Бандери. Упродовж тижня виконувалися заявочні ремонти та ремонти контактно-кабельної мережі.

Департамент Муніципальної варти опрацював 23 звернення громадян. Складено 10 протоколів. Заплановано опрацювати Парк молоді "Лебединка" на предмет розміщення об’єктів торгівлі.

Працівники КАТП-1728 ліквідували 15 стихійних сміттєзвалищ у місті. Змінено контейнери у 5-ти локаціях Рівного. Вивезення сміття відбувається згідно із затвердженими графіками.

Бригади "Міського ШЕУ" виконують: поточний ремонт асфальтобетонного покриття на вул. Енергетиків, Соборній-Князя Володимира, Київській, Симона Петлюри, Словацького; поточний ремонт колесовідбійника на вул. Князя Володимира; прочистку зливоприймачів на вул. Білій. Цього тижня заплановано поточний ремонт на Стельмаха, Міцкевича, Євгена Архипенка та Березовій.

КП «Міськсвітло» ліквідувало 25 пошкоджень, а також замінило понад 80 ламп. Установлено нові світлофори на вулицях Ст. Бандери й Данила Галицького. Проведено ремонт електромережі на майдані Незалежності. Виконано поточний ремонт на вулицях Полуботка та Дворецькій. Обрізано 6 дерев.

"Рівнеоблводоканал" ліквідував 12 пошкоджень водопровідних, а також виконав понад 60 заявок на прочищення каналізаційних мереж.

Читайте також