У Рівному нардеп зустрівся із торговцями із місцевих ринків (ВІДЕО)

Народний депутат від Рівненщини Дмитро Соломчук зустрівся із ініціативною групою підприємців, що працюють на центральному ринку, вулицях Шевченка, Базарна та Пересопницька.

"У них період коронавірусу. Їх не цікавить, що у людей таке тяжке становище. Як взяти і більше 400 людей вигнати просто? А від мене залежать мої діти, в кожного так само сім'ї", - бідкається одна із жінок. 

Люди кажуть, що їм не дозволяють торгувати, а це близько 500 підприємців. 

"Людей, котрі працюють на своєму місці більше 20 років! Під час пандемії, економічної кризи, коли кожен підприємець працює, щоб принести додому хоча б 200-300 гривень. Щоб зняти з себе відповідальність за такі дії, влада вирішила зробити опитування 400 рівнян та перекласти відповідальність на них. Я розумію, що ринок в центрі міста не всім комфортний, але надайте не гіршу альтернативу, компенсацію. Люди працювали на місто, на владу 10-ки років, забезпечуючи рівнян доступними товарами. Захищав підприємців і буду захищати. Всі герої бабцю з ринку прогнати. Ви краще боріться з незаконними забудовами, заторами в місті, освітленням вулиць та іншими господарськими справами займіться. Хоч перед виборами!", - сказав пан Соломчук.

Він додав, що наразі готує звернення до відповідних органів. 

 

Читайте також