У Рівному побили та пограбували безхатченків

Фото - Нацполіція

14 березня на вулиці Данила Галицького у Рівному було скоєно напад на 51-річну місцеву мешканку та 44-річного чоловіка. Обоє постраждалих не мають постійного місця проживання. Згодом з’ясувалося, що напад скоїли уродженці Львівської та Запорізької областей, які проживають у Рівному.

Кривдники завдали безхатькам декілька ударів у закинутому приміщенні та відібрали два мобільні телефони та наручний годинник.

Правоохоронці розшукали зловмисників на одній із вулиць Рівного.

Обох зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Чоловікам повідомили про підозру у вчиненні грабежу, вчиненого за попередньою змовою групою осіб за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання підозрюваним запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Встановлено, що 30-річний житель Запоріжжя вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та п’ять разів до адміністративної – за появу в громадських місцях в стані сп’яніння і куріння в громадському місці. 

За скоєний грабіж чоловікам загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі. Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

Читайте також