У Рівному презентували кишеньковий посібник психологічної допомоги

Нині, керівництво міста, в особі Віктора Шакирзяна, максимально акцентує увагу на підтримці родин полеглих захисників України, а також дітей, які мають психологічні проблеми через війну.

Секретар Рівненської міської ради, виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян каже, що зараз активно залучає у громаду професійних психологів, продовжує співпрацю з благодійниками аби по максимуму допомогти тим, хто постраждав від війни.

- Одна із складових такого проекту, який ми розпочали - це підтримка ментального здоров'я підростаючого покоління. Адже надання психологічної допомоги дітям - це одне з пріоритетних завдань, яке зараз стоїть, як перед керівництвом міста, так і навчальними закладами нашої громади, - наголосив секретар Рівненської міської ради, виконувач обов'язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян.

В рамках проєкту сьогодні у Рівному провели презентацію кишенькового посібника психологічної допомоги. Організували цей захід спільно КУ «Агенція розвитку Рівного» та Благодійний Фонд "Рокада".

- Місто максимально хоче підтримати дітей, які переживають втрату свої рідних, чекають рідних з війни, батьки яких зникли безвісти і потребують нашої всебічної підтримки. Тому це вже не перший подібний захід, де психологи та заступники з виховної роботи отримали максимально практичні поради, які вже після завершення семінару, можна буде використовувати у процесі виховної роботи, - говорить депутатка Рівненської міської ради Катерина Марчук. - Продовжуємо далі працювати, щоб підтримувати наше майбутнє, наших дітей, які теж зараз дуже страждають від війни.

Читайте також