У Рівному продовжують оновлювати портрети загиблих Героїв

42 нові конструкції з портретами загиблих захисників України сьогодні додатково замінили на нові, якісні на Майдані Незалежності у Рівному.

Нагадаємо, заміна старих конструкцій на нові, а також встановлення нових відбувається без залучення бюджетних коштів. Це кошти благодійників, підприємців, рівненських компаній, які підтримали ініціативу, запропоновану секретарем Рівненської міської ради Віктором Шакирзяном, організувати якісний меморіальний комплекс для всіх рівненських захисників, що віддали життя за свій народ і країну. Таким чином, виготовлення металічних конструкцій, друк меморіальних банерів, їх встановлення відбувається за кошти меценатів.

- Наша головна мета - зберегти пам?ять про кожного рівнянина кожного нашого Героя, який віддав своє життя за свій народ за Україну. Новий мирний день в нашому місті оплачений найвищою ціною - ціною життів наших Героїв. Тому наше першочергове завдання зберегти їх подвиг в пам?яті поколінь. Я дуже вдячний представникам рівненського бізнесу за їх одностайне рішення підтримати цей проект, ми обов?язково запросимо всіх меценатів на окрему зустріч і особисто подякуємо кожному завдяки кому, на майдані ми маємо таку меморіальну виставку, кошти які ми завдяки їм заощадили в бюджеті підуть на придбання дронів для ЗСУ, підуть на те, аби зберегти життя тих наших хлопців, які зараз на собі тримають фронт, - наголошує Віктор Шакирзян.

Вже найближчим часом на майдані Незалежності планують встановити портрети всіх загиблих у війні проти російських окупантів, починаючи з 2014 року. Старі конструкції замінюють новими, щоб забезпечити більшу якість та довговічність. Від цього моменту меморіальна виставка постійно оновлюватиметься.

 

Читайте також