У Рівному в ЦНАПі Happy Mall відтепер можна оформити паспорт

Відсьогодні рівнянам оформити паспортні документи стало значно легше. Адже тепер послуги з оформлення паспортних документів можна отримати на віддаленому робочому місці ЦНАП у ТРЦ «Happy Mall».

Усе це зроблено за ініціативи секретаря Рівненської міськради, виконувача обов'язків міського голови Рівного Віктора Шакирзяна. Адже він переконаний, що всі адмінпослуги повинні бути доступними для кожного мешканця, а на їх отримання має йти мінімум часу.

"Продовжуємо працювати над доступністю послуг в нашій громаді. Так, сьогодні робоче місце у сфері паспортних документів віддалено відкривається вперше. Раніше зробити паспортні документи можна було виключно в центральному офісі ЦНАПу, - пояснює Віктор Шакирзян. - Водночас ми не збираємося зупинятися на досягнутому. І в перспективі таку тенденцію для наших мешканців ми будемо намагатися впроваджувати і в інших мікрорайонах нашої тергромади. Дякую команді ЦНАПу за роботу, яку вони щоденно виконують для доступності та підвищення якості надання адміністративних послуг".

Відкриття віддаленого робочого місця з надання паспортних послуг у ТРЦ «Хеппі Мол» є своєрідною перемогою, адже створити віддалене робоче місце саме у сфері паспортних послуг досить непросто тому, що цей процес має встановлений законодавством алгоритм дій, зокрема створення комплексної системи захисту інформації (КСЗІ).

"Ми пишаємося, що сьогодні в таких складних умовах нам вдається розвивати сферу надання адміністративних послуг, бути якісними та сервісними для наших мешканців! Сподіваюся, що перше віддалене робоче місце у сфері паспортних послуг буде першим, але не останнім на шляху максимальної доступності, - зауважила заступниця директора Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адмінпослуг Рівненської міськради Наталія Шустик.

Читайте також