У Рівному за міський кошт оновлять перехрестя та відремонтують центральну площу

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

Члени постійної комісії з питань міського господарства Рівненського міськвиконкому розглянули питання про зміни до бюджету міста на 2020 рік. Частину коштів хочуть спрямувати на покращення благоустрою міста, зокрема на ремонт доріг та тротуарів.

17 мільйонів гривень у міському бюджеті передбачено на будівництво турбокільця на перехресті вулиць Дубенська та Макарова. Сподіваються, що його спорудження дозволить зменшити кількість ДТП на проблемному перехресті з інтенсивним рухом транспорту.

4,8 мільйони гривень спрямують на будівництво біля бульвару Хмельницького – цьогоріч його сподіваються завершити. Проектом передбачено ремонт дороги, тротуарів, освітлення та винесення мереж. Крім цього, планують облаштувати виїзд з Буковинської на бульвар Хмельницького та запустити цією ділянкою громадський транспорт.

Півтора мільйони гривень передбачено на реконструкцію майдану Незалежності. На центральній площі Рівного за ці кошти замінять частину тротуарної плитки. Додатково сподіваються на фінансову допомогу з боку кінопалацу «Україна».

Ще 3 мільйони гривень з міського бюджету хочуть спрямувати на облаштування пішохідної зони на вулиці Набережній – від кафе «Венеція» до ринку.

Читайте також