У роботі чорнобильської лікарні - зміни

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

«Рівненський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення» на період карантину працюватиме з обмеженим функціонуванням.

Зокрема, адміністрація закладу повідомляє про те, що через введення карантинних заходів тимчасово забороняється відвідування родичами хворих в стаціонарних відділеннях. Окрім того, припиняється планова госпіталізація у стаціонарних відділеннях та забороняється звернення на прийом лікаря при наявності ознак ГРВІ, грипу, пневмонії та підвищеної температури невстановленої причини.

Також на час карантинних заходів відтерміновується прийом пацієнтів з неускладненою ендокринною патологією. Однак, є виключення за умови яких пацієнти можуть бути прийняті до лікарі:

- хворим з ускладненою ендокринною патологією потрібно мати направлення від сімейного лікаря або медичної установи;

- перед зверненням в диспансер пацієнтам обов’язково провести по місцю проживання загально-клінічні та інструментальні обстеження (лабораторні, ФГДС, УЗД, рентгенологічні) із заключенням і належним описом виявленої ускладненої ендокринологічної патології.

Водночас прийом пацієнтів проводитися не буде без наявних у них спеціальних засобів індивідуального захисту.

Ці заходи введенні відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 03.02.2020 №93-р «Про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом 2019-nCoV».

Адміністрація комунального підприємства “Рівненський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення» Рівненської обласної ради приносить свої вибачення за тимчасові незручності.

Читайте також