У селі на Рівненщині замінили понад 2 км ліній електропередач

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

У селі на Млинівщині завершено реконструкцію електромереж.

Про це повідомляють на сторінці Рівнеобленерго.

У селі Баболоки Млинівського району днями завершилася реконструкція електромереж - згідно з інвестиційною програмою ПрАТ «Рівнеобленерго» на 2020 рік тут здійснено заміну 2271 м повітряних ліній 0,4 кВ самоутримним ізольованим проводом та встановлено нову розвантажувальну трансформаторну підстанцію.

Також у липні завершено реконструкцію понад 2,95 км ПЛ-0,4 кВ у с. Немовичі, 1,8 км у с. Дворець Сарненського району, 2,8 км у Костополі.

Наближаються до завершення роботи з реконструкції ще двох мереж у Костополі, селах М’ятин Гощанського, Антонівка Березнівського, Кривуха Дубенського, Глинки Рівненського районів, низка об’єктів у м. Рівне.

Загалом до кінця року у Рівненській області передбачено реконструкцію та технічне переоснащення самоутримним ізольованим проводом понад 87 км повітряних ліній 0,4 кВ, реконструкцію кабельних ліній 6-10 кВ у у Володимирці, Дубно, Здолбунові та Корці (значна частина цих робіт вже виконана або наближається до завершенння), встановлення реклоузерів для автоматичного відключення лінії електропередачі на випадок аварії на трьох ПЛ 10-кВ у Березнівському, Здолбунівському, Костопільському районах, реконструкцію підстанції 110/10 кВ Західна у м. Рівне.

Згідно з інвестпрограмою, затвердженою НКРЕКП, на Рівненщині до кінця року буде встановлено 19 нових розвантажувальних підстанцій та замінено 13 існуючих трансформаторних підстанцій 10/0,4 кВ.

Зазначені роботи спрямовані на поліпшення технічного стану електричних мереж з урахуванням підготовки до роботи в несприятливих погодних, забезпечення надійності та якості розподілу електричної енергії споживачам, безперервність надання послуг, зменшення кількості і тривалості перерв в електропостачанні.

Читайте також