Вбивчий секс: у Києві чоловік під час статевого акту випадково задушив партнерку

У Києві чоловік під час статевого акту випадково задушив свою партнерку. Про це стало відомо із вироку суду. 

Як зазначається, інцидент стався у листопаді минулого року. Чоловік зустрів свою знайому біля станції "Караваєві Дачі". Після чого вони вирушили до жінки додому, аби разом випити. 

Потім вони кілька разів вступили у статевий зв'язок. Останній із них - у неприродній спосіб. Чоловік став ззаду потерпілої, тримаючи її однією рукою за талію, а іншою - закривав їй рот та ніс. 

Після того як він задовольнив свої потреби, відпустив потерпілу, яка тяжко дихала. Він пішов на кухню, а коли повернувся виявив що потерпіла не подає ознак життя, а з рота в неї тече кров, - йдеться у вироку. 

Після чого він викликав "швидку" та поліцію, та лікарі констували лише смерть жінки. За висновком судмедексперта, смерть настала внаслідок механічної асфіксії через закриття отворів носа та рота.

У вчиненому обвинувачений розкаявся. Зазначив, що знав що у потерпілої проблеми з легенями, але не бажав їй смерті.

Суд визнав чоловіка винним у вбивстві з необережності. При цьому врахував пом'якшувальні обставини, а саме те, що він вперше притягувався до кримінальної відповідальності, щиро розкаявся, сприяв слідству, та тяжкі сімейні обставини (догляд за матір'ю, яка не може самостійно рухатись), Відтак, обвинуваченому присудили  5 років позбавлення волі та одночасно звільнили від призначеного покарання з іспитовим строком терміном у три роки. 

 

Читайте також