"Вийшла на балкон подивитися, як збивають дрони": Кличко - про загибель жінки під час атаки на Київ

Під час нічної атаки дронами на Київ загинула жінка, ще четверо людей - травмовані. 

Про це у Телеграм-каналі повідомив міський голова Києва Віталій Кличко. 

Сьогодні він побував біля 24-поверхового будинку в Голосіївському районі, куди вночі влучили уламки російського дрону. За його словами, через влучання в будинку сталася пожежа, зруйновані квартири на верхніх поверхах.

Станом на зараз пошуково-рятувальні роботи завершені. КАРС почав розбирати аварійні елементи будинку. Вивозять із двору пошкоджені автівки мешканців.



Вночі з пошкодженого будинку евакуювали 20 мешканців. Комісія вже оглядає ступінь пошкоджень, аби якнайшвидше приступити до робіт з відновлення будинку.

Загалом, внаслідок нічної атаки, одна людина загинула. 11 постраждали. З них: 6 людей отримали медичну допомогу амбулаторно, 5 - госпіталізували. Наразі в лікарнях міста перебувають 3 особи.

- Ймовірність повітряних атак дуже висока. Тому закликаю киян не нехтувати власною безпекою, не ігнорувати сигналів тривоги!

І не виходьте на балкони та вулиці спостерігати за тим, як працює ППО. Бо вночі в будинку в Голосіївському районі загинула жінка, яка вийшла на балкон подивитися, як збивають дрони, - написав Віталій Кличко. 

Читайте також