Власниця кафе у Млинові отримала грант від держави і закупила обладнання

Підприємиця Ірина Камінська завдяки програмі "єРобота" отримала мікрогрант для розвитку свого кафе "Сапфір" у Млинові.

Жінка інвестувала кошти у нове обладнання. Наполеглива праця та увага до клієнтів - це секрет її успіху.

Як повідомляють у Млинівському відділі Дубенської філії Рівненського ОЦЗ, кафе «Сапфір» давно завоювало симпатії жителів Млинівщини та її гостей вишуканою кухнею, гарною локацією, інтер’єром та чудовою атмосферою. Не зважаючи на те, що Ірина Камінська - підприємець із 30-річним стажем, вона любить експериментувати.

Ірина Анатоліївна щоденно працює над покращенням якості страв та обслуговування клієнтів, ретельно вивчає попит споживачів, постійно здійснює осучаснення асортименту страв. У зв’язку із цим виникла потреба в оновленні обладнання та інвентаря. Від фахівців служби зайнятості підприємиця дізналась про урядовий проєкт «єРобота», склала та захистила бізнес план, отримала мікрогрант для розвитку власної справи. За отриманні кошти придбала омріяний пароконвектомат із функцією самоочищення та поверхню жарову. На виконання умов договору працевлаштувала бухгалтера, а зараз здійснює підбір кандидатів для роботи на кухні.

Підприємиця вважає, що секретом її успіху є наполеглива праця, націленість на кінцевий результат та повага до клієнта.

«Не варто зупинятись на досягнутому, потрібно постійно розвиватись і любити те чим займаєшся»,- радить Ірина Анатоліївна .

Нагадуємо, що подати заявку на отримання мікрогранту можна на Порталі Дія.

Охочі скористатися програмою «єРобота» для відкриття чи розширення бізнесу можуть за додатковою інформацією звернутися до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne або на «гарячу» лінію Рівненського ОЦЗ +38096-539-53-59.

Читайте також