Як швидко схуднути після пологів

Багато жінок, чекаючи на дитину, набирають 10-15 кг. Але це все фізіологічні причини, які відносяться до ваги плода, навколоплідних вод, збільшення матки з молочними залозами та об'ємом крові. За рахунок жирової тканини відбувається захист дитини.

Після пологів багато жінок починають замислюватися, як швидко схуднути, пишуть у відгуках, на форумах, їм дають різні поради. Але не слід прагнути скидати вагу за один місяць. Організм відновлюється стільки, скільки протікала вагітність. Мамочки повинні просто стежити за своїм здоров'ям і не намагатися худнути за допомогою жорсткої дієти або надмірного навантаження. Спочатку необхідно налагодити лактацію та сон.

Алгоритм схуднення після пологів

Поповнення дефіциту корисних речовин

Ви можете дізнатися у фахівців косметологічного центра Slim https://slim.ua/uk , як швидко схуднути після пологів, записавшись на консультацію. Вас оглянуть та відправлять на здачу аналізів, потім призначать апаратний масаж, у тому числі прийом вітаміну Д, який покращує метаболізм.

Відновлення гормонального балансу

Гормональний фон з активним виробленням прогестеронів і естрогенів у вагітних і пролактину у жінок, що народили, може різко змінитися за рахунок:

1. Стресів.

2. Нервових станів.

3. Післяпологових депресій.

Це також впливає збільшення ваги. У цьому випадку допоможе гарний сон, тому що почне вироблятися мелатонін, і тоді відновиться фізико-хімічний процес в організмі.

Харчування

Забудьте про перекуси, краще харчуйтеся дробово 5-6 разів на день. Якщо вдається, не припиняйте годувати грудьми малюка. Бажано пити багато рідин, вживати овочі (клітковина). Для заповнення амінокислот допомагають яйця перепілок, цесарок, але краще у сирому вигляді. Тому що сирі засвоюються за півгодини, а вареним потрібно від 2 до 3 годин. Поменше або взагалі не вживайте випічки, цукру, консервантів, барвників, газировок.

Спорт, та масаж

Ви повинні займатися активними прогулянками з малюком у візку в перший місяць, потім виберіть якесь до душі вам заняття, наприклад:

• йогу;

• танці;

• акваеробіку;

• плавання, це теж допоможе схуднення, але пам'ятайте, що при надмірному навантаженні може пропасти грудне молочко.

Ви можете зміцнювати спину деякими вправами. При регулярному втягуванні живота поступово підтягнеться силует, тому що буде реагування мозку на відповідні сигнали, що надійшли. Для скорочення матки, відновлення м'язового тонусу, профілактики від набряклості, застоїв, «апельсинової скоринки» потрібно займатися вправами Кегелем, активною ходьбою.

Косметологічні процедури які допоможуть схуднути

До найбільш ефективних та безпечних процедур для жінки є такі методики як:  LPG масаж, Пресотерапія, ручний лімфодренажний масаж, Обгортання Styx, RF ліфтинг. Більшість цих процедур можна використовувати вже в ранньому після пологовому періоді, навіть у період годування груддю.

Читайте також