Які документи потрібні рівненським абітурієнтам, аби скласти ЗНО?

Завчасно підготуйте документи на ЗНО-2018!

Кожен, хто зареєстрований для участі в ЗНО-2018, отримав від Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти конверт із документами, що містив:

  • Сертифікат учасника ЗНО-2018
  • Інформаційну картку

Із метою запобігання непорозумінь та нестандартних ситуацій під час допуску до пунктів проведення ЗНО, просимо перевірити персональні дані (прізвище, ім’я по батькові, номер документа й номер голографічної наліпки на Сертифікаті, а також дату народження, перелік предметів, мову перекладу що міститься в інформаційній картці).

Якщо Ви виявили якісь розбіжності, просимо звертатись до Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Із 30 квітня 2018 року учасники зможуть роздрукувати запрошення-перепустки в пункти тестування з інформаційної сторінки, доступ до якої здійснюється за допомогою номера Сертифіката і PIN-кода, що міститься на ньому.

Для допуску в пункт проведення ЗНО завчасно підготуйте необхідні документи:

  • Сертифікат ЗНО-2018;
  • оригінал документа, за яким проводилась реєстрація (паспорт, свідоцтво про народження чи документ, серія та номер якого зазначені у Сертифікаті);
  • запрошення-перепустку, де вказано дати проведення тестування та адреси пунктів проведення ЗНО.

Нагадуємо! Без Сертифіката чи оригіналу документа, що посвідчує особу, абітурієнта НЕ ДОПУСТЯТЬ до пункту проведення ЗНО.

У Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти зберігаються Сертифікати учасників, які не вказали поштової адреси і конверти із Сертифікатами, які були повернені з поштових відділень.

        

Читайте також