Юна рівнянка виготовляє та продає "хивриків", щоб зібрати кошти для ЗСУ

13-річна Вікторія з Рівного власноруч виготовляє і продає м`які пухнасті іграшки — "хиврики", а частину коштів з продажу віддає на потреби української армії. Дівчинка займається творчістю з 5 років і вже не вперше допомагає своїм талантом українським захисникам. Свої картини дівчинка передавала в Канаду на благодійний аукціон. Виручені кошти з якого спрямовували на допомогу Україні.

Про це повідомляють у Рівненській обласній державній адміністрації. Майстриня розповідає, що робить іграшки з хутра, полімерної глини та пастелі. Технологію придумала самостійно. На один виріб витрачає 2 дні.

"Колись я побачила тваринок не з нашої планети. І захотіла виготовляти таких космічних. З назвою "хиврики" допомогла подруга", - каже Вікторія.

За одного такого пухнастика дівчина бере 400 гривень. Відтак, днями майстриня прийшла у волонтерський центр в драмтеатрі та пожертвувала волонтерам власні, зароблені дві сотні військовим. Продавши ще один хиврик, школярка частину грошей передала на купівлю авто для захисників.

Читайте також