Юрист із Рівненщини відшукав у лісі більше сотні білих грибів (ФОТО+ВІДЕО)

На Рівненщині фанати "тихого полювання" вже потрохи йдуть до лісів, щоб зібрати грибочків. Пік урожайності ще не розпочався, але у місцевих Фейсбук-спільнотах вже з`являються світлини лісових трофеїв.

Так директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Василь Овдіюк похизувався грибочками, які сам відшукав у лісі цьогоріч. Гарний врожай зібрав у лісі біля села Спасів на Здолбунівщині.

"Схід сонця у перший день відпустки зустрів у лісі. Враження - у моєму лексиконі немає таких слів, щоб передати всю гамму почутів! Бродив лісом цілий день, находив більше 40 тисяч кроків. Грибний бог привів мене на одне місце, де в радіусі 150 метрів знайшов 107 гарних білих грибів.До ночі порав гриби:частину поставив сушити , а решту поставив у холодильник. Був втомлений, але щасливий!", - коментує автор.

Колишній прокурор не лише любить позбирати лісові смаколики, а й ділиться результатами "фотополювання". Світлини викликають у користувачів мережі захват.

"На прохання трудящих викладаю світлини та відео (оператор з мене, прямо скажемо, не дуже...) з походу в ліс", - додає пан Овдіюк.

 

Читайте також