Zilli — чоловічий вибір №1

Поєднання найкращих французьких та італійських традицій якості та майстерності втілилося у бренді Zilli. Заснувала його французька родина у далекому 1965 році, а кравцем став майстер з Італії Теофіло Зіллі. Все починалося з роботи зі шкірою, постійного пошуку нових її можливостей, поєднань з іншими матеріалами та експериментів. Такий підхід до справи швидко знайшов відгук у людей, тому Zilli стає першим чоловічим нішевим брендом розкоші, мета якого єдина: ставити якість понад усе.

Сьогодні купити одяг Zilli можна в будь-якому куточку світу і ви отримаєте гарантію, що потрапите в тренди.

 

Чим особливий бренд Zilli

Концепцією бренду Zilli з самого початку був «пік розкоші». Це про те, що справжня розкіш не кричить, навіть не говорить пошепки і не намагається привернути увагу. Вона не має на меті гордості, натомість має вірність цінностям і обирає вистояти замість виділитися. Її неможливо побачити, але вона тут — тиха впевненість, яка йде разом з бездоганною якістю. Її сила у спадщині, яку вона трепетно зберігає, її мета не слава, а репутація. Тому Zilli для тих, хто насправді цінує історію моди, цінує свій вибір і хоче бути на висоті.

Максимальна розкіш — це вибір. Максимальна розкіш — це на все життя.

Речі бренду Zilli виготовляють в італійських та французьких ательє справжні майстри своєї справи. Вони досягли вершини вмінь у своїх творіннях, тому ми з впевненістю говоримо про якість речей. Zilli ніколи не зупиняється на досягнутому, тож з кожною новою колекцією майстри намагаються зробити речі ще більш комфортними, довговічними та стильними. 

«Якщо щось не ідеальне, то це не ZILLI» — така філософія.

 

Що пропонує Zilli для вашого гардеробу

Асортимент бренду точно вразить кожного поціновувача моди. Особливо чоловічі спортивні костюми Zilli — на кожен смак. Вони виготовлені з відбірної бавовни та кашеміру, тому дуже приємні на дотик і витривалі. Ці тканини не сковують рухи, тож ви почуваєтеся вільно у своєму костюмі. І звісно, майстерність кравців враховує всі тонкощі крою, щоб подбати про вашу зручність. Інтернет-магазин Domino на своїх полицях зібрав найкращі костюми Zilli, щоб ви точно знайшли модель собі до душі.

Кольорова гама чоловічих спортивних костюмів представлена різними відтінками: тут як спокійні стримані тони, так і яскраві акценти. Тож цей одяг підійде і для занять спортом, і для прогулянок або зустрічей в неформальній обстановці. Дизайнери бренду попрацювали над тим, щоб зберегти початкову традицію і додавати до неї всі сучасні актуальні тренди. Купувати Zilli означає купувати якісний продукт, з яким ви будете впевнені у собі. Дивіться більше онлайн на Domino.

Якість у деталях

У Zilli кожна деталь має значення. Кожен шов, кожна складка, кожен елемент декору проходить ретельну перевірку перш ніж відправитися у світ. Тому одяг Zilli для вимогливих, для тих, хто розуміється на якості і хоче отримувати її в найкращих проявах.

Читайте також