4 вересня - День митного брокера 2024: красиві привітання та картинки

4 вересня в Україні відзначають День митних брокерів. У цей день в 1992 році було затверджено наказ Державного Митного Комітету, що регламентує діяльність таких фахівців.

Привітання з професійним святом

Дорогі колеги, з найкращими привітаннями в цей святковий день. Бажаю творчих успіхів, високої якості вашої продукції, вдалого процвітання в світі бізнесу. Нехай удача завжди супроводжує вас у всіх ваших справах, а в особистому житті хай буде багато хороших подій.

***

Нехай радість сьогодні буде щирою, як і наші побажання. Бажаємо підвищення зарплати та неурочних премій, бажаємо зменшення роботи та збільшення прибутку. Загалом, нехай буде краще, а вам за це нічого не буде!

***

Привітання сьогодні приймайте, нехай у всьому вам щастить і нехай завжди і все буде тільки в прибуток, нехай співробітники вас поважають, а друзі люблять! І нехай на роботу ви прийдете як на свято, і з таким настроєм відпрацюєте весь день! Вітаємо!

***

Бажаємо багато перемог на роботі і в справах, а в сім’ї щоби був спокій і тепло. Тоді рівновага стане щастям і буде хотітися і на роботу і з роботи додому! Вітаємо!

Читайте також