Били по одному й тому ж об`єкту: у мережі показали відео нічних обстрілів Миколаєва

У мережі з'явився запис із камер відеоспостереження, на якому видно нічні "прильоти" у Миколаєві. Обстріл стався вночі 2 серпня, окупанти "били" по місту як з РСЗВ, так і ракетами С-300, розрахованими на збиття цілей у небі.

Відео опублікував на своїй сторінці голова Миколаївської ОВА Віталій Кім. На відео видно момент трьох "прильотів". Причому ворог цілеспрямовано бив по одному і тому ж об'єкту, адже ворожі снаряди влучали практично в одне і те ж місце.

По місту нанесли відразу дві атаки. Одна була після першої ночі, а друга – близько четвертої ранку. Ворог бив відразу по двох районах міста.

Загалом російські загарбники випустили 4 снаряди з РСЗВ "Смерч", а також 8 ракет С-300. Останні окупанти модифікували, щоб вони могли влучати не лише у ціль у повітрі, а й на суші. Для цього бійці країни-агресорки оснастили снаряди GPS-трекерами.

Внаслідок обстрілу руйнувань зазнав один з гуртожитків університету. Також пошкоджені дві багатоповерхівки – вікна та дах – та сімейна амбулаторія й школа. В останніх вибиті вікна. Під ворожі обстріли потрапили також два продуктові магазини. В одному із них внаслідок влучання спалахнула пожежа.
 

Читайте також