Благоустрій та потреби мешканців на першому місці — ЖК "На Щасливому"

Для забезпечення дотримання правил дорожнього руху водіями та пішоходами у містах та  зокрема житлових комплексах відіграють важливу роль знаки та розмітки. 

Якісний, продуманий благоустрій житлового комплексу  "На Щасливому"— важлива складова комфортного, безпечного проживання та пересування територією, як пішохода, так і автомобіліста чи велосипедиста. 

У  ЖК "На Щасливому"  стверджують — чіткі та грамотні позначення дозволяють учасникам дорожнього руху  почуватись безпечно, а також легко орієнтуватись, що у свою чергу значно заощаджує час.

"Для нас в пріоритеті— безпека мешканців та гостей комплексу. Безпечно повинно бути не лише у квартирі, але й на території комплексу та проїжджій частині. Чіткі та грамотні позначення дозволяють учасникам дорожнього руху легко орієнтуватись, що у свою чергу значно заощаджує час" - розповів директор управляючої компанії Сергій Лебедюк.  

За його словами, по всій території комплексу облаштовані тротуари, безпечні пішохідні переходи поруч з якими знаходяться з лежачі поліцейські, а також вело смуги. 

А також знаки 5.31. "Житлова зона". 


Варто зазначити, що особлива увага приділена також тротуарам, адже вони облаштовані з урахуванням потреб людей: 
-пониженнями і тактильною плиткою, що значно полегшує пересування.  

 

"Розмітка на дорогах загального користування та парковках відповідає всім нормам та стандартам. Це — важливий аспект для районів з розвиненою інфраструктурою" - підкреслив Сергій Лебедюк.

У ЖК "На Щасливому" ретельно слідкують та вчасно оновлюють дорожню розмітку, адже впевнені: безпека на дорозі — це безпека життя.

Читайте також