Дійсно райська насолода: простий рецепт цукерок "Баунті" для приготування вдома

Готуємо домашнє "Баунті" набагато краще, ніж куповане. Сьогодні ділимося чудовим рецептом приготування домашніх цукерок або батончиків. "Баунті" – це райська насолода для багатьох ласунів, для мене в тому числі.

Інгредієнти

  • Кокосова стружка - 3 склянки;
  • Згущене молоко - 1 склянка;
  • Шоколад - 2 плитки;
  • Масло - 50 г.

Приготування: 

  1. У миску висипаємо 3 склянки кокосової стружки, у мене кокосова стружка заважила на 160 г. До стружки додаємо одну склянку згущеного молока і гарненько перемішуємо, щоб згущене молоко і кокосова стружка з’єдналися.
  2. Беремо велику тарілку або піднос такий що б помістився в морозилку. Накриваємо його пергаментним папером або харчовою плівкою. Беремо трохи суміші і гарненько притискаємо щоб вона мала щільну структуру, руки попередньо можна змочити у воді. Це буде серединка наших цукерок. Потім відправляємо серединки в морозилку на 20 хвилин, таким чином буде зручніше занурювати в шоколад.
  3. Поки начинка твердне в морозильнику нам потрібно розтопити шоколад, я роблю це на плиті. У сотейник кладемо невеликий шматочок вершкового масла, розтоплюємо його на великому вогні. Додаємо дві плитки розламаного шоколаду і розтоплюємо постійно помішуючи до рідкого стану.
  4.  
  5. Занурюємо начинку в шоколад, і за допомогою вилок кладемо назад на тарілку з пергаментним папером. Робимо це швидко, тому що шоколад буде поступово застигати.
  6. Відправляємо цукерки в холодильник до повного застигання шоколаду, зберігаємо також в холодильнику. Смачного!

Джерело

Читайте також