Для Рівненського аеропорту обрали нового директора

Олександр Якубець

Щойно під час засідання шостої сесії Рівненської обласної ради депутати обрали нового директора комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне».

На цю посаду було три претенденти: т.в.о. очільника рівненського аеропорту Якубець Олександр, авіаексперт Кирило Новіков та попередній керівник Ігор Насинюк.

Кожен кандидат виступив перед присутніми в залі. Зокрема, екс-директор летовища Ігор Насинюк, котрий понад шість років був на цій посаді, розповів про здобутки та невдачі. За його словами, попри пандемію, зуміли втримати летовище від занепаду. Також він запропонував працювати з вантажами. 

Кирило Новіков розповів про важливість сучасно оснащеного летовища, про етапи відновлення аеропорту, плюси цього тощо. На інших етапах, за словами Новікова, аеропорт стане буденним явищем для рівнян. Він додав, що фінансова ситуація нашого летовища - одна з найтяжчих в західній Україні.

Олександр Якубець нині виконує обов'язки директора Рівненського аеропорту. Він звернув увагу на критичний стан летовища. Зазначив, що підприємство майже на межі банкрутства. Якубець запевнив, розробив шляхи подолання цього. 

34 голоси депутати віддали за Олександра Якубця.

З ним укладуть контракт на три роки. Рішення набуває чинності після погодження Державною авіаційною службою.

Читайте також