"Друга спроба суїциду": у Рівному врятували чоловіка з ножовим пораненням живота

Поліцейські охорони врятували життя 30-річному костопільчанину.

Виклик по спецлінії «102» поліцейські охорони отримали вчора, близько 8-ї години вечора.

 У повідомленні було вказано, що у місті Рівне, неподалік обласної лікарні, лежить закривавлений молодий чоловік. Правоохоронці прибули на місце події та виявили, що у чоловіка наявне ножове поранення в живіт, а також значна втрата крові. Поліцейські негайно викликали бригаду швидкої медичної допомоги, а доки чекали медиків - наклали стерильну пов’язку на місце поранення та зафіксували її. Також правоохоронці підтримували розмову з постраждалим, аби він не втратив свідомість.

Медики, які приїхали на виклик, діагностували стан чоловіка як тяжкий та повідомили, що, ймовірно, ножове поранення постраждалий завдав собі сам, оскільки кілька тижнів тому з таким же пораненням, при спробі суїциду, він також був госпіталізований до медичного закладу.

"Друга спроба суїциду закінчилась повторною госпіталізацією... На щастя, чоловіка вдалося врятувати. Нині його стан стабільний. Поліцейські охорони нагадують громадянам: будьте уважними до своїх рідних, близьких та оточуючих. Підтримуйте їх, допомагайте. Ваша пильність може стати вирішальною на певному етапі їх життя", - йдеться у повідомленні.

Читайте також