Квіти, фрукти та солодощі: ТОП-5 оригінальних букетів на 8 березня

Квіти стали символом 8 березня та є базовим подарунком для жінок у цей день. Однак традиційним букетом тюльпанів вже нікого не здивуєш. Якщо Ваша дівчина, дружина, мама чи сестра полюбляють оригінальні подарунки та відкриті до всього нового, то підбірка незвичних букетів стане Вам у нагоді.

Флораріум

Якщо Ви хочете подарувати практичний подарунок, однак не відходячи від квіткової теми, то ідеально підійдуть флораріуми.

Це закрита ємність зі скла, яка використовується для створення певного мікроклімати і вирощування примхливих тропічних рослин. Найпопулярніші рослини для таких "тераріумів" - орхідеї, папороті, дифенбахії, азалії, та плющі.


Квіти у коробці

Ще один оригінальний метод оформлення квітів - букети у коробці. Такий презент підійде любителям мінімалізму та лаконічності у деталях. У даному варіанті квіти знаходяться у флористичній губці, яка просякнута водою. Для такого букета не потрібна ваза. 

Особливо красиво у коробці виглядають троянди, піони чи гортензії. 

Букети-компліменти з польовими квітами

Один із головних флористичних трендів останніх років - польові квіти у поєднанні із лаконічним оформленням.  Невеликі букети-компліменти підійдуть для колег по роботі чи подруг. 

Особливо гармонійно у таких композиція виглядають ромашки, ранункулуси, піони, гвоздики, гіпсофіла та еустоми.

Букети із фруктів та солодощів

Якщо Ви хочете подарувати і красивий, і практичний букет - то цей варіант підійде. Поєднання квітів та фруктів, овочів та солодощів приємно здивують жінку та стануть смачним десертом 9 березня. 

Smart-букети

Один із найбільш зручних варіантів - Smart-букети. Такі композиції можна придбати відразу у вазі, прикрашеній декором. 

Стебла квітів відразу підрізані у вільно розташовані. Після того, як квіти зів'януть, дівчині залишиться на пам'ять красива ваза.

Читайте також