Місто – для людей: що пропонує зробити у Рівному кандидатка на пост міського голови Рівного Тетяна Чубай

Цього тижня у Рівному в парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка відбулася офіційна презентація команди політичної партії «Успішна Україна», яка братиме участь у виборах до Рівненської міської ради 25 жовтня 2020 року. Зокрема, під час заходу представили 39 кандидатів у депутати та кандидата від цієї політичної сили на посаду міського голови. Їх затвердили на конференції партії 17 вересня.

Так, об’єднана команда християн Рівного «Успішна Україна» висловила свою довіру та висунула від своєї сили кандидата на посаду міського голови Тетяну Чубай – відому рівнянку, нинішню депутатку Рівнеради, благодійницю, бізнесвумен та маму чотирьох діток.

Під час офіційного представлення Тетяна розповіла, що балотуватися на пост очільниці міста її надихнули, перш за все, діти, адже вона прагне, аби вони жили в комфортному, якісному та успішному місті. Вона зазначила, що визначила для себе формулу такого міста – воно має бути не про політику, воно має бути для людей.

«Що таке успішне місто? Це місто, де хочуть жити і розвиватися наша молодь і діти; де сім’ї не будуть боятися народжувати і виховувати дітей; де люди похилого віку та різні незахищені верстви населення відчуватимуть турботу з боку влади, знатимуть, що вони потрібні, де підприємці мають некорумповані площадки для розвитку свого бізнесу, а кожен без винятку рівнянин отримує якісні і сервісні послуги у всіх комунальних закладах міста», - наголосила кандидатка на посаду міського голови Рівного Тетяна Чубай.

Тетяна Чубай переконує, що точно знає, як зробити Рівне – успішним. Відтак, своє стратегічне бачення цього вона виклала у своїй передвиборчій програмі “Місто для людей”, в якому є 10 головних пунктів:

  1. Робота комунальних структур. Вони мають бути прозорими, щоб рівняни чітко знали, за що вони платять податки і скільки коштує утримання міста та усі проєкти, які місто замовляє; містяни повинні отримувати максимально якісні послуги від тих, кого вони найняли на роботу і кому вони платять, а комунальні заклади у свою чергу мають обслуговувати рівнян сервісно та бути людиноорієнтованими, а не навпаки.
  2. Екологічне місто. У Рівному водойми - Гідропарк, озеро Басів Кут, р.Устя та територія біля них повинні бути чистими. Також у місті має функціонувати сміттєпереробний завод, а компанії з вивозу сміття мають якісно виконувати свою роботу – баки та території біля смітників повинні бути прибраними.
  3. Здоров’я: людиноорієнтовані медичні заклади міста, прозорі і відповідні до потреб програми підтримки здоров’я рівнян, профілактика здорового способу життя, програми підтримки працівників медичних закладів.
  4. Благоустрій міста: дизайн код міста, програма розвитку ОСББ, технологічне прибирання міста - “Місто без пилу”, ремонт вулиць і тротуарів та будівництво велосипедних доріжок, освітлення проблемних зон міста, якісні дороги, капітальний ремонт центру міста, розробка єдиного стандарту зовнішньої реклами, створення умов для легкого пересування людей з інвалідністю.
  5. Місто має стати платформою для розвитку молоді та дітей: сприяння створенню дошкільних навчальних закладів; реформа шкіл міста: ремонт, харчування, навчальні матеріали; реформа підліткових клубів; стадіон «Авангард», спортивні майданчики з вуличними тренажерами, спортивні клуби.
  6. Комфортні зони відпочинку в Рівному: сучасні майданчики для комфортного відпочинку у парку Шевченка, зона для відпочинку та спорту на Гідропарку, аквапарк для рівнян, благоустрій пагорбу Слави.
  7. Соціальні програми:
    • Програма допомоги для багатодітних, малозабезпечених сімей, одиноких матерів.
    • Програма для людей похилого віку.
    • Програма підтримки ветеранів ООС та АТО.
    • Програма підтримки дітей сиріт міста Рівне.
    • Програма підтримки безпритульних людей.
    • Програма для людей з інвалідністю.
  8. Транспортна система: переведення всього маршрутного транспорту на муніципальний, створення єдиного електронного квитка, збільшення ролі громадського транспорту для розвантаження центру міста.
  9. Місто має стати платформою для  розвитку підприємництва: прозорі аукціони на оренду і купівлю землі та нерухомості, створення бізнес-форумів для залучення іноземних інвесторів, благоустрій нових промислових зон та інвестиційних площ.
  10. Надання доступних кредитів для молодих сімей.

 

«Ми достойні жити гідно в нашому місті! А я прийняла рішення пройти виборчу кампанію з душевним світлом, позитивом, добром та любов’ю до ближнього. Адже світло перемагає», - підсумувала кандидатка на посаду міського голови Рівного Тетяна Чубай.

 

* на правах реклами

Читайте також