На Рівненщині біля хоспісного відділення створять майданчик для прогулянок (ФОТО)

фото - Фейсбук

Неймовірно потрібну та важливу ініціативу розпочали у Відділенні паліативної та хоспісної медицини Дядьковицької районної лікарні - створення майданчика для прогулянок пацієнтів відділення, повідомляє Rivne Volunteer Community

Оскільки більшість пацієнтів самотужки такі прогулянки робити не можуть, тільки на візочку, то й вимоги для такого майданчика більш високі. Волонтери RVC, розуміючи важливість наявності при цьому відділенні місця для прогулянок, усвідомлюючи необхідність для пацієнтів вийти з 4-х стін на свіже повітря і, тим самим, урізноманітніти перебування у хоспісі, з задоволенням долучилися до такої ініціативи. 

У рамках проекту "1+1" разом з мед.персоналом відділення висадили привезені волонтерами вічнозелені рослини - туї, самшит та ялівець. Доріжки майданчика вже прокладені, троянди та деревця висаджені, залишилося діло за малим - поставити лавочки та альтанку. Тому, якщо є бажання долучитися та допомогти з придбанням лавочок, - самий час нам про це повідомити!

Крім того, волонтери передали на відділення пелюшки, миюче, протипролежневу мазь, поїлки для тяжкохворих, телевізор, обігрівач та тюнер. Все це стало можливо виключно дякуючи щиросердним людям! 

Читайте також