На Рівненщині на відкриття нового футбольного поля завітала Перша леді

http://oblrada.rv.ua

Сучасне спортивне футбольне поле сьогодні відкрили в навчально-виховному комплексі Миляцької ОТГ, що на Дубровиччині. Займатися спортом на новому майданчику зможуть не лише школярі, а й уся молодь громади. З нагоди відкриття перший футбольний матч провели учні НВК.

«Дуже важливо розбудовувати спортивну інфраструктуру у селах та містечках, які  віддалені від столиці, від обласних центрів. Чим більше ми зробимо таких футбольних полів, тим кращим буде майбутнє українського футболу!» - наголосила дружина Президента Марина Порошенко, яка завітала на відкриття.

Будівництво спортивного об’єкта вдалося здійснити завдяки децентралізації, - переконаний голова обласної ради Олександр Данильчук. Адже фінансування проводили з державного та місцевого бюджетів.

Незабаром в північних районах Рівненщини з’явиться ще 8 таких майданчиків.

«Відкриття цього об’єкта  - це ще одне підтвердження успішності реформи місцевого самоврядування. Громади отримали можливість розвивати інфраструктуру, робити свої території кращими, - зауважив Олександр Данильчук. – Як спортсмен я добре знаю, наскільки важливо мати гарні умови для тренувань. Сучасна спортивна база – це запорука майбутніх перемог. Тому переконаний, що серед місцевих дітей є майбутні зірки футболу!»

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Читайте також