На Рівненщині обговорюватимуть можливості працевлаштування для ветеранів

На Рівненщині 14 листопада відбудеться обговорення можливостей працевлаштування для ветеранів після бойових дій. Зокрема, з нагоди дня коваля у Гощі презентуватимуть власний досвід учасники війни та ті, хто зміг реалізуватися у ньому непростому ремеслі.

 На захід запросять досвідчених ковалів з Рівненщини, які показуватимуть власні здобутки та розповідатимуть про досвід монетизації навичок ковальства.

Також на заході будуть присутні представники Рівненського обласного центру зайнятості, серед них - в. о. директора Рівненського обласного центру зайнятості Надія Плютинська. Також захід відвідає  начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль.

Дане обговорення має на меті презентувати можливості працевлаштування для ветеранів та на прикладі особистого досвіду громадян продемонструвати можливості адаптації у цивільному житті.

Захід будуть транслювати журналісти видання «Рівне Медіа», його можна буде перегянути тут: https://www.facebook.com/rivne.media/videos/892206582252808.

На заході, окрім обговорення, для ветеранів буде проведено майстер-клас із виготовлення кованих виробів.

*Створено за фінансової підтримки Європейського союзу. Зміст є відповідальністю редакції "Рівне Медіа" та не обов'язково відображає позицію Європейського Союзу

Читайте також