На Рівненщині затримали грабіжника-іноземця

фото ілюстративне

За ініціативи Дубенської місцевої прокуратури взято під вартуіноземця, який викрадав майно з автомобілів на дорозі «Київ-Чоп»

Упродовж серпня-вересня 2018 року до територіальних відділів поліції надійшла низка заяв громадян про відкрите викрадення їхнього майна з автомобілів, коли ті знаходилися на автозаправних станціях автодороги «Київ-Чоп». За даними фактами слідчими Дубенського та Рівненського відділів поліції  ГУНП в Рівненській області проводиться досудове розслідування у кримінальних провадженнях, процесуальне керівництво у якому здійснюють органи прокуратури.

За результатами проведених оперативних заходів за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 КК України (відкрите викрадення чужого майна, вчиненого за попередньою змовою групою осіб), правоохоронні органи затримали 37-річного громадянина Грузії, який на даний час проживає у Одеській області.

За ініціативи Дубенської місцевої прокуратури до підозрюваного Дубенським міськрайонним судом 17.09.2018 застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб та встановлено заставу у розмірі 200 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (тобто 368200 грн).

На даний момент, досудове розслідування триває, перевіряється причетність підозрюваного до вчинення інших епізодів злочинної діяльності, проводяться слідчі дії з метою встановлення інших спільників, причетних до вчинення крадіжок та грабежів на автодорозі «Київ-Чоп».

Повідомляє виконувач обов'язків керівника Дубенської місцевої прокуратури Олег Стецюк

 

Читайте також