На війні загинув льотчик-герой Олександр Кукурба

На війні із російськими загарбниками 26 липня загинув 28-річний льотчик, Герой України з Івано-Франківщини Олександр Кукурба. 

Про це повідомляє Нижньовербізька сільська рада.

- З сумом можемо офіційно сповістити, що 26 липня 2022 року, захищаючи небо України, загинув Олександр Васильович Кукурба, 1994 р.н., уродженець с. Верхній Вербіж Нижньовербізької територіальної громади Івано-Франківської області — український військовослужбовець, майор, начальник розвідки штабу 299-ї бригади тактичної авіації Збройних сил України, Герой України, - йдеться у повідомленні. 

27-29 липня у Нижньовербізькій громаді оголошено днями жалоби. 

Олександр Кукурба має кілька нагород: 

• звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка» (14 квітня 2022) — за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

• орден Богдана Хмельницького II ст. (6 липня 2022) — за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

• орден Богдана Хмельницького III ст. (22 березня 2022) — за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Читайте також