На Запоріжжі росіяни влаштували між собою перестрілку - загинуло четверо окупантів

За даними української розвідки, на тимчасово окупованих територіх збільшується кількість збройних сутичок між окупаційними військами. Так, поблизу Токмака Запорізької області між російськими військовими виник конфлікт, який закінчився загибеллю чотирьох окупантів. 

Про це повідомляє Запорізька ОВА. 

- Банальною причиною їх є міжетнічні конфлікти та розподіл награбованого майна українців. Під впливом алкогольного та наркотичного сп’яніння учасники конфліктів зі зброєю захищають награбоване. Так, поблизу населеного пункту Токмак, що тимчасово окупований ворогом, відбувся словесний конфлікт між військовослужбовцями рф який переріс у збройну сутичку у результаті якої загинуло 4 та отримали поранення близько 10 окупантів, - йдеться у повідомленні. 

Протягом минулої доби ворог здійснив 31 обстріл позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районах населених пунктів Оріхів, Степове, Кам'янське. Надійшло 30 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами.

Протягом минулої доби проводилась евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території. Евакуйовано 1293 людей, з них 284 – діти.

Читайте також