"Не могла залишатися осторонь": волонтерка 10 років допомагала військовим, а тепер служить у Вінницькій ТрО

Олена Кучер раніше очолювала Благодійну організацію «Волонтер - 1" у Вінниці та працювала у міському центрі соціальних служб. Жінка займалась волонтерством майже 10 років, а після початку повномасштабного вторгнення росії вирішила застосовувати здобутий досвід у військовій сфері.

Як повідомляють на сторінці Оперативного командування "Південь", жінка проходить службу у відділенні логістики 120 бригада територіальної оборони ЗСУ.

Олена має двох дітей, її старший син також військовослужбовець.

Захисниця розповідає, що для неї війна розпочалася ще в 2014 році з початку окупації росії ськими військами Криму. Раніше навіть не могла і уявити собі, що ті хто називав себе нашими "братами" підуть зі зброєю проти нас. Тоді й почала допомагати нашим військовим та возила волонтерську допомогу на схід.

Олена не могла залишатись осторонь, як мама, як донька, як справжня українка, і споглядати за тим, як люди ціною власного життя виборюють свою свободу, тому й пішла до тероборони.

«Насправді, особисто для мене, як і для всіх украіїнців найціннішою нагородою і мрією може бути лише наша перемога над російською ордою. Ми і надалі будемо робити все, щоб крок за кроком наближатися до неї».

Читайте також