"Переломний момент настав": Херсонщину можуть деокупувати до вересня - Хлань

Переломний момент на фронті у Херсонській області настав. Регіон можуть звільнити від російських окупантів вже до вересня. 

Про це в ефірі Еспресо заявив радник Херсонськї ОВА Сергій Хлань

- Фактично злам у ході військовіих дій наступив. Тепер ми бачимо повну лідируючу позицію Збройних сил України. Тобто тепер ми розуміємо, що наші Збройні сили відкрито починають контрнаступальні дії. Можна сказати, що тепер ми переходимо від оборонних дій до контрнаступальних, - сказав Хлань. 

Він зазначив, що стратегічні кроки, які були зроблені ЗСУ по Антонівському та Дар'ївському мостах, по знищенню боєприпасів, командних пунктів, техніки в тилу ворога і по лінії зіткнення - це результати підготовчої роботи. 

Це створило передумови для успішних контнастульних дій. 

Тепер окупантам для підвезення запасів слід вдаватися до хитрощів - підвозити невеликі озброєння під виглядом гуманітарної допомоги. 

За словами Хланя, розуміючи, що злам наступив, окупанти почали поспіхом видавати свої пропагандистські укази, які під собою нічого не містять. Зокрема для проведення "референдуму". 

Він вважає, що "указ" був виданий для, щоб радше підняти бойовий дух місцевих колаборантів та зрадників. 

Радник голови ОВА впевнений, що всі плани зазнають краху. 

«Можна сказати, що до вересня Херсонщину обов’язково буде звільнено, і всі плани окупантів проваляться», — підкреслив Хлань.

Читайте також