Представлявся поліцейським: у Рівному "на гарячому" спіймали крадія велосипеда

У Рівному днями дільничний офіцер "на гарячому" спіймав крадія велосипеда.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненщини.

До правоохоронця 11 квітня звернулась рівнянка та зазначила, що її син став свідком крадіжки двоколісного. 

Поліцейський прибув на вулицю Дубенську: очевидці вказали, в якому напрямку він побіг та в чому був одягнений. Правоохоронець догнав зловмисника, який по дорозі встиг заховати велосипед. Ним виявився 35-річний житель обласного центру.

Дільничний офіцер також виявив і велосипед — його під розписку повернули 48-річній власниці.

Слідчо-оперативна група задокументувала вчинене кримінальне правопорушення. Відомості за фактом замаху на крадіжку, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі Рівненського районного управління поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У рамках кримінального провадження вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

Як з’ясували поліцейські, декілька днів тому із підсобного приміщення багатоповерхівки також зник велосипед. Крім того, відомо, що зловмисник напередодні приходив у вказаний будинок, представлявся працівником правоохоронних органів та оглядав замок в облаштованій в під’їзді комірці.

Працівники поліції перевіряють його також на причетність до інших кримінальних правопорушень. Відомо, що 35-річний рівнянин уже потрапляв в поле зору правоохоронців за скоєні торік крадіжку велосипеду та банківської картки.

Читайте також