Рівненщина вже 15 років співпрацює з Вармінсько-Мазурським воєводством, що у Польщі

http://www.rv.gov.ua

Саме 24 травня у 2003 році було підписано Договір про міжрегіональне співробітництво між Рівненською областю та Вармінсько-Мазурським воєводством. Повідомляє сайт Рівненської ОДА. 

Делегація у складі Маршалка воєводства Густава Марека Бжезіна, голови Сеймику Яна Бобека та представників Маршалківського уряду вже прибула на Рівненщину. Завтра до них ще долучиться Консул Республіки Польща в Луцьку.

Урочистий захід розпочнеться у міському будинку культури о 12.00. Під час нього відбудеться підписання Плану заходів Рівненської ОДА та Вармінсько-Мазурського воєводства на 2018 – 2020 роки.

Також у програмі - презентація Вармії і Мазур та семінар, де розглянуть нові можливості співпраці та перспективи на майбутнє, зокрема у туристичній галузі.

Наступного дня, 25 травня, пройде форум експертів щодо стратегії регіонального і місцевого розвитку, де обговорять співпрацю регіональних аеропортів та розвиток авіасполучень. Потому відбудеться зустріч з полонійною організацією та проведення різноманітних конкурсів для молоді та дітей. Місце проведення: конференц-зал готелю «Мир». Початок – о 10.00.

Читайте також