Рівнян запрошують обговорити важливість створення наглядових рад на комунальних підприємствах

04 червня у Рівному представники ГО «Центр суспільних дій «Сівітас» організовують круглий стіл на тему: «Створення наглядових рад – дієвий механізм посилення ефективності, відповідальності та прозорості комунальних підприємств».

Під час заходу планується обговорити можливість прийняття Рівненською обласною радою порядку утворення, організації діяльності та ліквідації наглядових рад в комунальних підприємствах. Зазначимо, що експерти Центру «Ейдос», з метою покращення якості управління комунальними підприємствами та керуючись нормами законодавства України, вже підготували примірний текст такого Порядку та проекту рішення для запровадження наглядових рад в комунальних підприємствах. Відповідний проект рішення є типовим та може бути впроваджений органами місцевого самоврядування Рівненщини.

До участі у круглому столі запрошуються депутати, громадські активісти, журналісти та представники комунальних підприємств.

Захід відбудеться 04 червня 2018 року, о 12:30 за адресою м. Рівне, вул. Симона Петлюри, 17 (Рівненський будинок вчених, 2-ий поверх).

Початок з реєстрації учасників та вітальної кави.

Читайте також