Шакирзян ознайомився з планами розбудови клубної бази "Вереса"

Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян разом із депутатами ознайомився з планами розбудови клубної бази "Вереса". 

Про це повідомляють у пресслужбі "Вереса". 

- Попри війну, проект рухається. Ми бачимо, скільки зараз тут займається дітей. Це і є наша мета - залучати якомога більше дітей до спорту та до здорового способу життя. Тому ми продовжимо підтримувати рівненський Верес і спорт вцілому. Це чудово, що в такий непростий для всієї країни час, є люди, які інвестують у спорт, інвестують у молодь, інвестують у майбутнє. Ці зусилля громада Рівного завжди буде підтримувати - Віктор Шакирзян.

- Пройшлися територією, переглянули наявну інфраструктуру і обговорили найближчі плани. Дійшли згоди, що саме дитяча футбольна база - зараз у Рівному найбільш пріоритетна. Це може стати маяком, який притягуватиме сюди багато інших клубів. В будь якому разі ця інфраструктура служитиме саме інтересам міста, - сказав президент народного клубу Верес Іван Надєїн.

Нагадаємо, зараз там функціонує два повнорозмірних тренувальних поля: з натуральним покриттям та синтетичне, яке також обладнане системою освітлення. У минулому році члени наглядової ради підтримали питання про затвердження проєктних рішень будівництва також мультифункціонального комплексу тренувальної бази та дитячої академії.

Читайте також