Скільки витратили у Рівному на святкування Дня молоді?

Фото - відкриті джерела

У неділю у Рівному відзначили День молоді. На його святкування щороку виділяють кошти з міського бюджету. Цьогоріч у місті пройшла низка цікавих та неординарних заходів з цієї нагоди. Організацією святкування Дня молоді у Рівному традиційно займалося управління у справах сім’ї молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Загалом з міського бюджету Рівного на організацію та проведення Дня молоді цьогоріч було виділено 60 356 гривень 40 копійок. Відтак, на фестиваль здорового способу життя, а саме на змагання з кроссфіту, флорболу та баскетболу пішло 2 тисячі 936 гривень та 40 копійок, пише портал Колона

А ось проведення дискотеки Ореn – Air обійшлося значно дорожче. Так, лише на звукове та світлове забезпечення заходу та встановлення сценічної конструкції витратили 45 тисяч гривень. Послуги з проведення заходу становили 12 тисяч гривень. Крім того, 20 червня Володимир Хомко з нагоди Дня молоді провів нагородження активних успішних молодих людей, яким вручив грамоти, подяки та квіти. Вартість останніх становила 420 гривень.

День молоді у Рівному 2018

Читайте також